طرز تهیه سوپ ترخینه

به منظور تهیه این سوپ به مواد اولیه‌ای که در جدول زیر مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
آب 3 لیوان
ترخینه 2 تکه
عدس (به دلخواه) یک و نیم لیوان
پیاز درشت 1 عدد
اسفناج خرد شده (به دلخواه) 3 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه به میزان لازم

 

ترخینه

دستور تهیه

  1. تکه‌های ترخینه را در ظرفی ریخته، مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید حداقل به مدت یک ساعت در آب خیس بخورند.
  2. عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود، سپس در دو قابلمه جداگانه با کمی آب و نمک بپزید.
  3. آب را در قابلمه‌ای با سایز مناسب ریخته، ترخینه خیس خورده، پیاز خرد شده، نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  4. اجازه دهید محتویات قابلمه به جوش آیند، سپس عدس و لپه پخته را به قابلمه اضافه کنید.
  5. صبر کنید تا سوپ بپزد و در اواخر پخت، اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید.
  6. پس از اینکه سوپ غلیظ شد و جا افتاد، حرارت را خاموش کرده و سوپ ترخینه را در ظرف سرو بکشید.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید مقداری بال و گردن مرغ را به صورت جداگانه بپزید، سپس گوشت آن‌ها را به صورت ریش ریش درآورده و به این سوپ اضافه کنید.

 

 در غذالند همراه ما باشید.

سخن آخر

سوپ ترخینه که بیشتر در روز‌های سرد زمستان پخته می‌شود حاوی طیف وسیعی از ویتامین‌ها و آنتی بیوتیک‌های ضروری برای درمان سرماخوردگی است. همانطور که می‌دانید فردی که سرماخورده است، اشتهای چندانی ندارد، از این‌رو یک سوپ مقوی و خوشمزه می‌تواند گزینه مناسبی باشد. برای آشنایی با دیگر سوپ‌هایی که برای سرماخوردگی مفید هستند، توصیه می‌کنیم مطلب طرز تهیه انواع سوپ برای سرماخوردگی را از دست ندهید. 

منبع : ستاره