چجوری خمیر پیتزا رو به بهترین شکل درست کنم ؟
فرمول پخت خمیر کشلقمه را در حالتیکه یاد بگیرید نیاز نیست دیگر نگران چیزی باشید زیرا به شایسته ترین نحو میتوانید از صفر تا صد پخت پیزا ترکیب و هر مدل پیتزای دیگری را انجام دهید و ما هم درپی این مقاله دو فرمان تهیه و تنظیم خمیر کشلقمه پر اسم و رسم را برای شما آماده نموده ایم :
مواد ضروری برای خمیر پیزا یک سری کاره :
- آرد : 3 واحد اندازه گیری میانگین 425
- تخم مرغ : 1 عدد
- خمیر مایه فوری : 1 قاشق غذاخوری
- شکر : 4 قاشق غذاخوری
- نمک : 1 قاشق غذاخوری
- روغن مایع : 6 قاشق غذاخوری
- شیر ولرم : 1 واحداندازه گیری متساوی 250 میلی لیتر
نحوه تنظیم خمیر پیتزای یکسری کاره :
ابتدا شیر ولرم , خمیر مایه و یک غذاشق غذاخوری از شکر را در پیاله ای بریزید و ترکیب نمایید , روی پیاله را با یک لایه سلفون بپوشانید و برای 10 دقیقه تا یک ربع کنار بگذارید تا کف نماید .
بعداز سپری شدن زمان فوق روغن مایع , تخم مرغ , نمک , باقیمانده شکر و ترکیب خمیر مایه را در یک ظرف بزرگ بریزید و عالی نیز بزنید تا یک پارچه شود .
درین تراز آرد را در سه سطح روی مواد الک کرده و هر توشه مواد را نیز بزنید , در نهایی تراز افزودن آرد مواد را با دست ورز دهید تا خمیر صحیح شود .
روی خمیر یک لایه سلفون بکشید و روی کاسه را نیز با یک حوله بپوشانید و برای 1 ساعت کنار بگذارید تا خمیر ورآید . بعداز یک ساعت خمیر را روی یک مرحله آرد پاشی شده قرار داده و روی آن مقداری آرد بپاشید .
خمیر را با دست عالی ورز دهید تا قابل انعطاف و لطیف شود , بعد خمیر را به دو نصیب هم اندازه برش زده و هر بخش را با دست به حالت گلوله درآورید .
همچنین بخوانید:
طرز تهیه شماره 2 خمیر پیتزا حرفه ای
در این دستور تهیه یک روش جدید و جالب خمیر پیتزا را بیان می کنیم که در مواد آن شاید ماءالشعیر و فلفل جالب باشد:
مواد لازم خمیر پیتزا:
- آرد: 3 لیوان
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- پودر مخمر: 1 قاشق غذاخوری
- شکر: 1قاشق چایخوری
- فلفل سفید: به مقدار لازم
- روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
- ماء الشعیر: به مقدار لازم
- آب ولرم: نصف لیوان
طرز تهیه خمیر پیتزا جدید :
ابتدا پودر مخمر و آب ولرم را مخلوط کرده و کنار بگذارید تا کف کند.
در این میان آرد، فلفل سفید، نمک و شکر را در یک کاسه مناسب مخلوط کرده و کنار بگذارید. بعد از اینکه خمیرمایه عمل آمد آن را به مخلوط آرد اضافه کرده و مخلوط نمایید.
در این مرحله ماء الشعیر را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر درست شود. خمیر بدست آمده را کمی ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شده و نرم و لطف شود.
خمیر بدست آمده را برای 4 تا 5 دقیقه روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا آماده شود.
خمیر آماده شده را داخل یک کاسه قرار داده و روی آن را با یک حوله بپوشانید و کنار بگذارید تا ورآید. بعد از اینکه خمیر پف کرد و حجم آن دو برابر شد آن را روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید و به دو قسمت مساوی برش بزنید. هر قسمت از خمیر را به شکل چونه گرد در آورده و روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را داخل آن پهن کنید و با دست به آن فرم دهید. خمیر آماده است میتوانید از آن برای پخت پیتزای مورد نظرتان استفاده نمایید.