طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج
اگر طرفدار رژیم غذایی سالم هستید یا میخواهید استراحت کنید و از خوردن یک خوراکی هیجانانگیز لذت ببرید سالاد کیوی و اسفناج بهترین گزینه است. ترکیب بینظیری از میوه تازه به همراه پنیر و مغز آجیل که سبک و مغذی و سرشار از رنگ و طعمهای طبیعی است. اگر می خواهید سالاد کیوی را به عنوان وعده اصلی غذایی میل کنید کافی است کمی سینه مرغ گریل شده همراه با نان باگت تست شده به آن اضافه کنید. این میزان رسپی برای دو نفر به عنوان وعده اصلی و برای چهار نفر به عنوان سالاد در کنار غذا مناسب است.
مواد لازم برای تهیه سالاد
عسل یک قاشق غذاخوری
روغن کنجد یا کاتولا یا زیتون فرابکرسه قاشق غذاخوری
آبیک قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک( ترجیحا سفید)یک و یک دوم قاشق چایخوری
سس خردل کاله یک قاشق غذاخوری
نمک( دریایی)یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج
مرحله اول
عسل را داخل یک ظرف شیشهای دردار( برای مثال شیشه مربا) بریزید و به مدت ۱۰ الی ۲۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا نرم شود و قابلیت مخلوط شدن با سایر مواد را پیدا کند.
مرحله دوم
روغن کنجد، آب، سرکه بالزامیک، سس خردل و نمک را داخل شیشه بریزید و درب آن را ببندید و خوب تکان دهید تا تمام مواد مخلوط شوند.
مرحله سوم
یک ظرف مناسب سرو بردارید و کمی اسفناج داخل آن بریزید و روی آن کمی سس بریزید. میزان سس باید در حدی باشد که برگههای اسفناج کمی به آن آغشته شوند. این کار را تکرار کنید تا تنها یک دسته کوچک اسفناج باقی بماند.
در غذالند همراه ما باشید.
مرحله چهارم
توتفرنگی، کیوی و انار را روی اسفناجها بریزید.
پنیر و فندق را روی میوهها بپاشید و دسته کوچک اسفناج را اضافه کنید.
مرحله پنجم
میزان باقی مانده سس را داخل یک ظرف کوچک بریزید و کنار ظرف سرو قرار دهید.
منبع: کتاب کاله