نتیجه تصویری برای چیمی چانگا مرغ

مواد لازم
450 گرم مرغ پخته و ریش‌ریش‌شده
425 گرم کنسرو لوبیا
¼ پیمانه پیاز خرد شده
¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
دو قاشق چایخوری سس فلفل
8 عدد نان تورتیلا
روغن گیاهی
یک پیمانه خامه ترش+ ¼ پیمانه شیر
یک پیمانه دیپ آووکادو
یک پیمانه پنیر فتا
یک پیمانه سالسا

 


طرز تهیه
در یک کاسه متوسط، مرغ، لوبیا، پیاز، گشنیز و سس فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از مخلوط گوشت و لوبیا را داخل هر نان تورتیلا بگذارید. آنها را تا کنید تا روی مواد را بپوشاند. یا آنها را رول کنید و سر و ته نان را ببندید و با خلال دندان در جای خود محکم کنید.
در یک تابه نچسب بزرگ، روغن را گرم کنید و تورتیلاها را در آن سرخ کنید. هر طرف نان‌ها را 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغنشان گرفته شود

 

منبع: اینستاگرام