اشترودل گوشت و قارچ + طرز تهیه اشترودل گوشت خوشمزه خانگی

اشترودل گوشت طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ آموزش اشترودل گوشت خوشمزه خانگی روش تهیه اشترودل گوشت مجلسی دستور پخت اشترودل گوشت با خمیر کافکا در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک غذای خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم . یکی از انواع اشترودل ، اشترودل با گوشت می باشد که طعم بسیار دلپذیری نیز دارد.

اشترودل گوشت,طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ,آموزش اشترودل گوشت خوشمزه خانگی

مواد لازم برای تهیه اشترودل گوشت

 

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
قارچ ۵۰۰ گرم
پنیر موتزارلا ۲۵۰ گرم
کره یا مارگارین ۶۰ گرم
آرد گندم ۴۵۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
پیاز ۲ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ تا دو عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
نمک برای خمیر ۱ قاشق چای خوری
مایه ی خمیر ۲ قاشق چای خوری
بهبود دهنده ۱ قاشق چای خوری
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

 

 

طرز تهیه اشترودل گوشت

برای تهیه این اشترودل خوشمزه با گوشت ابتدا مایه ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید. سپس روغن مایع و تخم مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبود دهنده را نیز بیفزایید. آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود.

خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حوله ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود. روی میز را آرد بپاشید.

 

 

 

خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی متر باز کنید و به صورت مستطیل ۱۰ در ۲۰ درآورید. مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت ۴ دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.

 

مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه ی دیگر خمیر بپوشانید.در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید. سپس به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد تا ۲۰۰ درجه و یا ۴۰۰ درجه ی فارنهایت قرار دهید.

 

 

 

اِشترودل یا اِسترودل نام یکی از شیرینی‌های اتریشی است. اشترودل ورقه نازکی از خمیر پخته است که لوله شده و میان آن ممکن است هم شیرینی باشد و هم پر شده با گوشت، که به اشترودلِ گوشت معروف است. در تهیه شیرینی اشترودل در قدیم از شیرینی شرقی باقلوا الهام گرفته شده است.

 

در آلمان و اتریش شناخته شده ترین اشترودل، اشترودل سیب می باشد.اشترودل در قرن ۱۸، از زمان امپراطوری هابسبورگ محبوب شد.غذا با سوسیس مزه بهتری دارد ولی در این مطلب برای سالم تر بودن غذا فقط از گوشت چرخ کرده استفاده کرده ایم

در غذالند همراه ما باشید.

 

منبع: روزگار