جغور بغور

مواد لازم برای خوراک جغور بغور

  • قلوه گوسفند: 1 عدد
  • دل گوسفند:1 عدد 
  • جگر گوسفند:1 عدد 
  • جگر سفید:1 عدد
  • پیاز:4 عدد
  • رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
  • کره:2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه:مقدار لازم

جغور بغور

جغور بغور خانگی

طرز تهیه خوراک جغور بغور

دل گوسفند را از وسط نصف کنید و لخته های سیاه داخل حفره های آن را بیرون بیاورید.

قلوه ها را هم همینطور از وسط نصف کنید و رگهای سفید رنگ آن را جدا کنید.

همچنین لایه نازکی از روی جگر گوسفند بر دارید. جگر سفید را خرد کنید و جداگانه با یک لیوان آب و کمی زردچوبه داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید و بپزد تا آب آن تمام شود.

سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کره را داخلش بریزید تا داغ شود. پیاز های خرد شده را داخل کره بریزید و تفت دهید تا پیازها سبک شوند.

بعد به پیاز ها ، دل ، جگر سیاه ، قلوه و جگر سفید پخته شده را اضافه کنید و تفت دهید.

رب گوجه فرنگی را با یک لیوان آب جوش و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل دل و جگر تفت داده شده بریزید.حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا خوراک یواش یواش جا بیفتد و آبش کاملا کشیده شود.

مقداری سیب زمینی را به صورت حبه قندی خرد کنید و در روغن سرخ کنید.

سپس خوراک را به همراه سیب زمینی سرخ شده و یا برنج ، نان سرو کنید.

جغور بغور

جغور بغور خوشمزه

نکات اضافه طرز تهیه خوراک جغور بغور

  • اندازه خرد کردن دل و جگر و … سلیقه ای است اما پیشنهاد میشود خیلی ریز خرد نکنید ، بدلیل دیر پز بودن جگر سفید حتما پیش از اضافه کردن باید جداگانه پخته شود.
  • در بعضی دستورها به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده میکنند ، از این روش برای تهیه دل و جگر مرغ هم میتوانید استفاده کنید.

منبع: تلگراف