جغور بغور
مواد لازم برای خوراک جغور بغور
- قلوه گوسفند: 1 عدد
- دل گوسفند:1 عدد
- جگر گوسفند:1 عدد
- جگر سفید:1 عدد
- پیاز:4 عدد
- رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
- کره:2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه:مقدار لازم
جغور بغور خانگی
طرز تهیه خوراک جغور بغور
دل گوسفند را از وسط نصف کنید و لخته های سیاه داخل حفره های آن را بیرون بیاورید.
قلوه ها را هم همینطور از وسط نصف کنید و رگهای سفید رنگ آن را جدا کنید.
همچنین لایه نازکی از روی جگر گوسفند بر دارید. جگر سفید را خرد کنید و جداگانه با یک لیوان آب و کمی زردچوبه داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید و بپزد تا آب آن تمام شود.
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کره را داخلش بریزید تا داغ شود. پیاز های خرد شده را داخل کره بریزید و تفت دهید تا پیازها سبک شوند.
بعد به پیاز ها ، دل ، جگر سیاه ، قلوه و جگر سفید پخته شده را اضافه کنید و تفت دهید.
رب گوجه فرنگی را با یک لیوان آب جوش و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل دل و جگر تفت داده شده بریزید.حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا خوراک یواش یواش جا بیفتد و آبش کاملا کشیده شود.
مقداری سیب زمینی را به صورت حبه قندی خرد کنید و در روغن سرخ کنید.
سپس خوراک را به همراه سیب زمینی سرخ شده و یا برنج ، نان سرو کنید.
جغور بغور خوشمزه
نکات اضافه طرز تهیه خوراک جغور بغور
- اندازه خرد کردن دل و جگر و … سلیقه ای است اما پیشنهاد میشود خیلی ریز خرد نکنید ، بدلیل دیر پز بودن جگر سفید حتما پیش از اضافه کردن باید جداگانه پخته شود.
- در بعضی دستورها به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده میکنند ، از این روش برای تهیه دل و جگر مرغ هم میتوانید استفاده کنید.
منبع: تلگراف