مواد لازم :
شکر ۱ لیوان
آب ۱لیوان
ارد سفید ۱لیوان
ارد نخودچی مرغوب ۱لیوان
کره ۵۰ گرم
روغن مایع (کم کم بریزید تا جایی که خمیر حلوا باز بشه ولی درحد نه خیلی سفت نه شل، چون اگر شل بشه، حلوا بعد ازپخت بمونه روغن میندازه) حدود ۱/۳لیوان
پودر هل مقداری یا هل چند عدد
زعفران کمی
گلاب ۱/۳لیوان
(عزیزان داخل کلیپ من همه مواد را ۲/۳ لیوان ریختم کره را ۵۰ گرم و روغن را دو سه قاشق)

دستور تهیه :
شکر و آب را درون ظرفی ریخته روی حرارت کم گاز بگذارید بدون هم زدن و خودجوش اجازه دهید تا شکر حل شود، پس از حل شدن شکر گلاب و زعفران و پودر هل را بیفزایید و پس از چند جوش شعله را خاموش کنید،
ارد را الک کنید داخل تابه روی حرارت ملایم حدود بیست دقیقه تا نیم ساعتی تفت دهید تا بوی خامی ارد گرفته شود ولی تغییر رنگی ندهد،سپس ارد نخودچی را اضافه کرده کمی دیگر تفت دهید،
روغن وکره را بریزید وخوب مخلوط کنید (لازم نیست خمیر شل بشه ) ودرنهایت شهد ولرم را کم کم به خورد حلوا دهید مرتب هم بزنید تا حلوا یکدست شود (روی شعله خاموش)
اگر حلوا شل بود روی حرارت ملایم هم بزنید تا از کف ظرف جدا شود،سپس گهواره کنید، حلوای ما اماده است
برای تزیین خرما با این حلوا بگذارید تا حلوا سرد بشه سپس استفاده کنید.

 

منبع: irancook