آموزش درست کردن شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های آسان و قدیمی ما ایرانی هاست که در دوران نوروز با توجه به سادگیش در جانب شیرینی دانمارکی و کیک یزدی و هم نان خامه ای سرو می شود و تهیه کردن آن در میان شیرینی ها بینهایت رونق دارد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی

مواد لازم اندازه لازم
آردنخود چی نیم کیلو
هل سبز سائیده شده 1 قاشق مربا خوری
پودر قند 250 گرم
روغن جامد 250 گرم

طرز تهیه ی شیرینی نخودچی

برای تهیه این شیرینی اول باید آرد نخودچی و پودرقند را جداگانه الک کنید.

در ادامه پودر قند و روغن جامد را با هم مخلوط کنید و انقدر ورز دهید تا کاملاً خامه ای شکل شود.

بعد از اینکه پودر قند و روغن کاملا ورز داده شد آرد نخود چی را به آن ها اضافه کنید.

آرد نخودچی را در دو مرتبه به مواد اضافه کنید و کاملاً ورز می دهیم تا شکل انسجامی به خود بگیرد و از نازکی دربیاید چون این خمیر بینهایت نرم و شکننده است.

در هنگام ورز دادن نیز باید هل را اضافه کنید.

وقتی خمیر آماده شد آن را داخل یک پلاستیک گذاشته و به مدت 6 تا24 ساعت در گوشه ای از آشپزخانه استراحت دهید.

پس از اینکه خمیر کاملا استراحت کرد آن را بر روی سطح صاف پهن بکنید و با وردنه روی آن را بکشید تا کاملا صاف و یکدست شود.

در این وهله از چند قالب هم برای فرم دادن شیرینی بهره وری کنید قالب های کوچک و مناسبی که مختص برای شکل دهی شیرینی ها نخودچی هستند.

این قالب ها را روی خمیر امتحان کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه مربای گلابی

پنه با سس گوشت و میگو

خمیر شیرینی نخودچی

باید قطر خمیر شیرینی ها به میزان قالب هایی باشد که انتخاب کردید.اگر هم فرم مساعد در دسترس نداشتید خمیر را به قطر 2 سانتی متر پهن کنید.

بعد از اینکه شیرینی ها را قالب زدیم بر روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندیم قرار می دهیم. در این بخش اگر بخواهید میتوانید شیرینی را تزئین کنید.

و در طبقه وسط فر که با حرارت170 درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار بدهید .

باید دقت داشته باشید که حرارت فر شیرینی های شما را نسوزاند و مدام به شیرینی سر بزنید.

پس از اینکه شیرینی نخودچی ما آماده شد آن را از درون فر در بیاورید و اجازه دهید تا تماماً سرد شود چون اگر زودتر از آن شیرینی ها را از سینه خارج کنیم به خاطر تردی و شکنندگی ،شیرینی ها خرد می شود.