اول از همه من چند تا نکات بگم در مورد خاگینه

. ✔آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط و یکبار الک میکنیم .

✔✔در تابه رو از اول تا اخر میذاریم ولی وقتی برگردوندیم دیگه درب تابه رو نمیذاریم

✔مواد میانی دلبخواهیه هر چی که دوست دارید میتونید بریزید

✔این مقدار شربت خیلی زیاده چون خیلی شیرین میشه من نصف لیوان شربت ریختم

 

مواد لازم:

آرد ۷ قاشق غذا خوری

ماست‏ ۴ قاشق غذا خوری

تخم مرغ ۴ عدد

وانیل 1/8 قاشق چای خوری

بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری

شکر ۲ قاشق غذا خوری

 

مواد میانی :

گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه

یک قاشق چایخوری پودر دارچین

یک قاشق پودر نارگیل

 

مواد شربت:

آب ۱ لیوان

آبلیمو یک قاشق چایخوری یا جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری

شکر ۲ لیوان

 

تخم و شکر و وانیل (من یک قاشق چایخوری پودر هل هم ریختم ) رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ماست رو اضافه میکنیم،خوب مخلوط میکنیم

مخلوط آرد رو اضافه میکنیم هم زده و نصف مواد رو داخل تابه میریزیم درب تابه رو میذاریم روی شعله پخش کن میپزیم

بعد ده دقیقه مواد میانی رو روی خاگینه میریزیم پنج دقیقه صبرمیکنیم تا ته نشین بشه

حالا بقیه مواد رو اضافه میکنیم یک طرفش که سرخ شد برمیگردونیم و طرف دیگه رو هم سرخ میکنیم

 

#شربت

. دو لیوان شکر یک لیوان آب و آبلیمو و کمی زعفران میذاریم بجوشه نیازی به قوام اومدن نداره(ولی شل و ابکی هم نباشه کمی غلیظ باشه) 4 الی 5 دقیقه بجوشه کافیه خاگینه که آماده شد شربت سرد رو روی خاگینه گرم میریزیم

 

 

منبع: ghatipati10