چجوری خمیر پیتزا رو به بهترین شکل درست کنم ؟

فرمول پخت خمیر کشلقمه را در حالتی‌که یاد بگیرید نیاز نیست دیگر نگران چیزی باشید زیرا به شایسته ترین نحو میتوانید از صفر تا صد پخت پیزا ترکیب و هر مدل پیتزای دیگری را انجام دهید و ما هم درپی این مقاله دو فرمان تهیه و تنظیم خمیر کشلقمه پر اسم و رسم را برای شما آماده نموده ایم :
 

خمیر پیتزا


مواد ضروری برای خمیر پیزا یک سری کاره :

 

  • آرد : 3 واحد اندازه گیری میانگین 425
  • تخم مرغ : 1 عدد
  • خمیر مایه فوری : 1 قاشق غذاخوری
  • شکر : 4 قاشق غذاخوری
  • نمک : 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع : 6 قاشق غذاخوری
  • شیر ولرم : 1 واحداندازه گیری متساوی 250 میلی لیتر


نحوه تنظیم خمیر پیتزای یک‌سری کاره :


ابتدا شیر ولرم , خمیر مایه و یک غذاشق غذاخوری از شکر را در پیاله ای بریزید و ترکیب نمایید , روی پیاله را با یک لایه سلفون بپوشانید و برای 10 دقیقه تا یک ربع کنار بگذارید تا کف نماید .

بعداز سپری شدن زمان فوق روغن مایع , تخم مرغ , نمک , باقی‌مانده شکر و ترکیب خمیر مایه را در یک ظرف بزرگ بریزید و عالی نیز بزنید تا یک پارچه شود .

درین تراز آرد را در سه سطح روی مواد الک کرده و هر توشه مواد را نیز بزنید , در نهایی تراز افزودن آرد مواد را با دست ورز دهید تا خمیر صحیح شود .

روی خمیر یک لایه سلفون بکشید و روی کاسه را نیز با یک حوله بپوشانید و برای 1 ساعت کنار بگذارید تا خمیر ورآید . بعداز یک ساعت خمیر را روی یک مرحله آرد پاشی شده قرار داده و روی آن مقداری آرد بپاشید .

خمیر را با دست عالی ورز دهید تا قابل انعطاف و لطیف شود , بعد خمیر را به دو نصیب هم اندازه برش زده و هر بخش را با دست به حالت گلوله درآورید . 

همچنین بخوانید:

طرز تهیه شماره 2 خمیر پیتزا حرفه ای

در این دستور تهیه یک روش جدید و جالب خمیر پیتزا را بیان می کنیم که در مواد آن شاید ماءالشعیر و فلفل جالب باشد:

 

مواد لازم خمیر پیتزا:
 

  • آرد: 3 لیوان 
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • پودر مخمر: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر:  1قاشق چایخوری 
  • فلفل سفید: به مقدار لازم
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • ماء الشعیر: به مقدار لازم 
  • آب ولرم: نصف لیوان

طرز تهیه خمیر پیتزا جدید : 


ابتدا پودر مخمر و آب ولرم را مخلوط کرده و کنار بگذارید تا کف کند.

در این میان آرد، فلفل سفید، نمک و شکر را در یک کاسه مناسب مخلوط کرده و کنار بگذارید. بعد از اینکه خمیرمایه عمل آمد آن را به مخلوط آرد اضافه کرده و مخلوط نمایید.

در این مرحله ماء الشعیر را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر درست شود. خمیر بدست آمده را کمی ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شده و نرم و لطف شود.

خمیر بدست آمده را برای 4 تا 5 دقیقه روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا آماده شود.

خمیر آماده شده را داخل یک کاسه قرار داده و روی آن را با یک حوله بپوشانید و کنار بگذارید تا ورآید. بعد از اینکه خمیر پف کرد و حجم آن دو برابر شد آن را روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید و به دو قسمت مساوی برش بزنید. هر قسمت از خمیر را به شکل چونه گرد در آورده و روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را داخل آن پهن کنید و با دست به آن فرم دهید. خمیر آماده است میتوانید از آن برای پخت پیتزای مورد نظرتان استفاده نمایید.